...

Just nu så hatar jag dig mer än vad jag älskar dig

Se det från den ljusa sidan

Jag börjar undra om han inte är otrogen..han tar inte i mig, han pussar aldrig mig, vi har aldrig sex, han är aldrig hemma och vi umgås så sällan. Är det konstigt om jag börjar undra? Inatt ska jag sova hemma. Vi har inte setts på hela dagen och nu inatt/ikväll ska han se på film med sina kompisar (eller..?). Men jag biter ihop, förr eller senare kanske vi kan umgås?

En av hans kompisar springer uppe hos oss JÄMT. Och han går in innan han plingar på, what's up with that? Jag känner att jag aldrig kan slappna han för man vet att när som helst kan vännen komma upp och slita min pojkvän ifrån mig. Jag kan inte gå klädd hur jag vill ifall han kommer in. Det känns lustigt att inte kunna slappna av hemma hos sig själv.

Men jag får väl se det från den ljusa sidan, han dricker ju inte..


Du kommer aldrig slippa mig..

Okej, jag har en väldigt påträngande pojkvän som inte klarar av att vi inte hörs av på en timme. Då haglar smsen in "är vi osams?" "är vi fortfarande tillsammans?" "jag vill alltid vara tillsammans med dig" o.s.v. Det har jag börjar vänja mig vid o jag kan förstå att man kan vara orolig över sådan men nu skrev han "men jag älskar dig massor nu och för alltid du kommer aldrig slippa mig.. du och jag för alltid". Och jag blir rädd, på riktigt! Vadå "du kommer aldrig slippa mig.." det låter creepy. Han kanske inte menar det på ett läskigt sätt. Kanske, kanske inte. Men jag tänker inte fråga för då kommer han bara få panik för att det låter på mig som om vi inte kommer vara tillsammans hela livet. Visst vi har det mysigt och jag brukar längta efter att få komma hem till honom men jag ser inte att det här kommer vara till döden. Men han gör nog det.

En gammal flamma gör sig påmind denna afton. Och för honom har jag fortfarande småkänslor och bara av att prata med honom blir jag glad och tänker på det vi hade förr. Han är den jag skulle kunna tänka mig, han är mysig och absolut inte dominant som min nuvarande. För jag måste erkänna att jag känner mig ganska kvävd emellanåt i min situation. Fast jag har ändå bara mig själv att skylla..

Men jag har också fått ut något negativt av mitt nuvarande förhållande; jag har fått en otroligt bra kontakt med min mamma och det är jag verkligen jättetacksam för!

RSS 2.0